Vanliga frågor

Vad är blick?

Blick möjliggör för dig att bli sedd av de Instagram-profiler som du följer eller beundrar. Den nya musikern kan få en motiverande kommentar från sin favoritartist, din nya outfit kan få en like från en känd designer, eller kanske din vän som kan få en rolig följning på sin födelsedag. Instagram-profilerna inom olika kategorier hittar du på Blick - nu är det upp till dig att hitta vem du vill Blicka!

Hur fungerar Blick?

På Blick hittar du Instagrammare inom olika kategorier och storlekar som du kan Blicka. När en profil blir Blickad så får denne en förfrågan om att exempelvis följa ett fan eller beundrare på Instagram, ge en rolig eller motiverande kommenterar på någons inlägg, eller kanske gilla deras senaste bilder. För dina fans blir detta en helt unik och personlig upplevelse som de länge lär minnas och uppskatta :)

Vad betyder "Blicka"?

Att Blicka betyder att bli sedd utav den Instagram-profilen du önskar i blickfamiljen.

Vad är Blickfamiljen?

Alla profiler som registerar sig på Blick blir en del av vår Blickfamilj.

Hur blir man en profil på Blick?

På vår hemsida registrerar du dig helt kostnadsfritt. Du kan klicka här för att komma direkt till registreringen som tar ca 15 sekunder.

Hur får jag betalt som profil?

Som registrerad profil så bygger du upp ett saldo på blick genom antal Blickar du får och genomför. Du ser ditt saldo direkt på ditt Blick-konto, och kan närsomhelst begära en utbetalning som överförs till ditt bankkonto.